De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons
aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

The womb is not a place to store pain and fear.
The womb is a place to create and give birth to Life.

Door de jaren en eeuwen heen is dit wel gebeurd helaas. Veel vrouwen zijn enorm gekwetst op hun ‘Vrouw Zijn’. Door het verlies van kinderen, misbruik, mishandeling, onvruchtbaarheid, ziekte, overspel, etc… Vrouwen slaan nagenoeg al onze emoties op in onze baarmoeder.

De Rite of the Womb is de
13de inwijding van de Munay-Ki.

Deze inwijding is ontstaan voor alle vrouwen wereldwijd. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het Vrouw Zijn. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen.

Deze inwijding is een zeer krachtig sjamanistisch ritueel en brengt in alle zachtheid jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop zal kunnen stromen. Een healing, een blessing…een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw Vrouw-Zijn.

Voor elke vrouw is deze inwijding van waarde. Door het ‘omarmen’ van al jouw opgeslagen herinneringen en emoties wordt je bevrijdt van alles wat je niet meer dient. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren.

Womb Keeper(s)

Vanaf het moment dat jij deze energie in jouw baarmoeder hebt ontvangen, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder en kun je de rite weer doorgeven. Deze inwijding komt voort uit een lineage van de school van ‘The Four Winds’ en kan onmiddellijk verder gedeeld worden door de Womb Keeper(s). Nadat je bent ingewijd kun je jezelf hier opgeven als Womb Keeper >>

Duur & Kosten

Inwijding duurt 1,5 uur. Bijdrage is €65,-.

Creatie kan weer worden gemanifesteerd
in haar mooiste vormen.

©[2018] YanuShewa

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?