Ons leven lijkt vaak veel gedoe met weinig resultaten en ondanks dat we angst hebben voor het onbekende is dat vaak niet de angst die ons belemmerd. De grootste belemmering die ons tegenhoudt is de angst het bekende te verlaten.

Tijdens het Traject Thuiskomen leer ik je weer te leven vanuit intuïtie & vertrouwen. ‘Thuiskomen’ in jezelf, in je relaties en in het leven.

Mijn doel is om samen met jou groots te dromen, verdieping aan te brengen en er voor te zorgen dat je vol energie vanuit een diepe innerlijke rust invulling kan geven aan jouw ‘purpose’ in Life!

We starten met een intake om jouw verlangen (wensen en doelen) helder te krijgen. Wanneer we dit helder hebben stel ik in overleg met jou een traject samen. Mijn sessies zijn vaak intens en raken diepe lagen in je Bewustzijn aan. Ik vraag daarom commitment en de bereidheid om jezelf volledig te ervaren.

Ben je toe aan verandering?

Liefdevolle aandacht, eindeloos geduld en het mij blijven herinneren hoe belangrijk het is vooral mezelf lief te hebben. Eerst doormiddel van haar liefdevolle aanwezigheid en daarna door de tools aangereikt te krijgen en deze vanuit mijn eigen kracht toe te passen. Vooral haar sjamanistische werkwijze werkte voor mij als een unieke combinatie. Terug naar de natuur, uit de focus van de prestatiemaatschappij en helemaal naar jezelf. Kennis en tools voor het leven. Dankbaar voor mijn ontmoeting met Yanu.

Laura vd K.

Jouw Persoonlijk Traject

In jouw persoonlijk traject creëren we samen de ruimte om jouw huidige gedachtepatroon te verschuiven en plaats te maken voor een hoger bewustzijn.

Dit ontstaat door het

 • 0ntwikkelen van je bewustzijn door intelligentie en gevoel samen te brengen in jouw hart,
 • toepassen van kwetsbaarheid, openheid en intimiteit en het uitbreiden van jouw capaciteit om volledig uitdrukking te geven aan jouw ware essentie,
 • kiezen om te leven vanuit intuïtie, vertrouwen en het onbekende om zo jouw gewenst resultaat te bereiken,
 • beseffen dat angst altijd aanwezig en beschikbaar is om je inzicht te geven in alle beperkingen die worden waargenomen,
 • helder krijgen van jouw focus, levensdoel en hoe deze te manifesteren,
 • ervaren en het omarmen van het prachtige Wezen dat je Bent.

YanuShewa confronteert je met de illusie die je zelf hebt gecreëerd

Tijdens het traject werken we o.a. met:

* Lichaamswerk
* Dans/ Expressie

* Stembevrijding
* Tools voor thuis

* Reis door de chakra’s
* Bekrachtigen met rituelen

* Werken met de kracht
van de natuurelementen

*Ondersteuning via Skype, telefoon en mail

Tarieven & Voorwaarden

Voor het Thuiskomen Traject hanteer ik altijd de volgende aanpak:

 1. Persoonlijke intake om jouw verlangen (wensen en doelen) helder krijgen.
 2. Daarna stellen we jouw persoonlijke traject samen.
 3. Tussentijd coach ik je via Skype/Telefoon.

Connect

€ 300,- p.m.

Het gehele traject duurt 2 maanden
 • Intake/ coaching a 1 uur
 • 3 persoonlijke sessies a 2 uur
 • Skype sessie a 30 min.

Core

€ 200,- p.m.

Het gehele traject duurt 6 maanden
 • Intake/coaching a 1 uur
 • 6 persoonlijke sessies a 2 uur
 • 2 Skype sessies a 1 uur

Annuleren
Het annuleren of verplaatsen van je afspraak naar een latere datum is kosteloos indien dit minimaal 48 uur van tevoren gebeurt. Voor afspraken die niet voor die tijd geannuleerd worden, breng ik het volledige bedrag in rekening.

Workshop, traject of ceremonie 

Je aanbetaling is niet-restitueerbaar. Besluit je te annuleren binnen drie weken voor de startdatum ben je de volledige betaling kwijt. Of je vindt iemand anders die jouw plek inneemt. Wel minimaal 2 weken van te voren ivm een intake gesprek en de nodige voorbereiding.

Over YanuShewa

Mijn naam is Danique de Roo, sinds 2014 ben ik werkzaam als begeleidster en lichaamswerker in mijn praktijk YanuShewa. Tijdens een sjamanistische reis kreeg ik de naam Yanu Shewa door. Dit was voor mij een duidelijk teken om deze te gaan uitdragen en te gaan staan voor wie ik werkelijk ben.

Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het her-vinden van hun ware essentie en hun droom te leven. Om ze vanuit liefde, kwetsbaarheid en wijsheid te herinneren wie ze werkelijk zijn. Herboren worden in Eigenkracht, Eigenwaarde, Eigenliefde & Eigenschoonheid.

Tijdens mijn sessies word ik ervaren als een open, zacht en liefdevol persoon. Ik begeleid intuïtief, vanuit gelijkwaardigheid en authenticiteit. Ga (op)recht op de kern af, ook al is dat soms lastig en doet het pijn. Zonder oordeel en integer bied ik al spiegelend een luisterend oor en ben in staat een ander te helpen situaties te verhelderen en deze te helpen dit in praktische oplossingen te vertalen. Dit alles op basis van liefde en respect.

Als ik nu aan Danique denk voel ik een groot warm gevoel van respect in mijn hart. Ze is voor mij vooral de zachtheid zelf, vol warmte en liefde kan ze je alles leren wat het het betekend om een vrouw te zijn. Sterk zijn in je kwetsbaarheid, zachter zijn voor jezelf en ga zo maar door.  Ik ben bij Danique terecht gekomen omdat ik graag wat meer zelfvertrouwen wilde. Gek genoeg kreeg ik hele andere dingen dan ik verwacht had. Ik ben er altijd gevoelig voor alles te willen verwoorden en Danique heeft me echt geleerd hoe ik wat meer kan zakken, naar mijn gevoel. Gek genoeg kost het me nu daarom ook veel moeite uit te leggen in woorden hoeveel mijn coachingstraject voor me heeft betekend en veranderd. Maar om het dan toch maar te proberen heeft het me dus geleerd dingen meer te accepteren, wat meer rust te krijgen. Natuurlijk word je met die termen dood gegooid maar dat haalt niet weg hoe belangrijk ze zijn. Om mezelf meer de tijd, ruimte en rust te geven, kan ik meer aanwezig zijn in de buurt van anderen. Dit zorgt ervoor dat ik me meer verbonden voel met mensen om me heen en dat is zó waardevol. Het belangrijkste wat ze me heeft meegegeven zonder me het direct te vertellen is het enige wat mij in de weg zat is het geloven in mezelf. Ik dacht altijd dat ik gewoon iemand was met weinig zelfvertrouwen en natuurlijk komen die momenten regelmatig terug maar om vertrouwen te hebben in jezelf hoef ik alleen te geloven in mezelf. Vertrouwen hebben in mijn eigen kunnen en heel lief zijn voor mezelf. Om me beter te voelen hoefde ik niet beter te worden maar vooral beter te zijn in het blij zijn met mezelf. En dat maakt alles beter, hoe mooi. Verder geeft Danique je het gevoel dat alles er mag zijn. Dit  doet ze met heel veel liefde en geduld. Ze is super wijs en ik hoop dat veel mensen haar pad mogen kruisen want je houd er echt iets waardevols aan over.

Maria

©[2018] YanuShewa

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?