Mijn naam is Danique de Roo, geboren en getogen in ‘lichtstad’ Eindhoven. Sinds 2014 ben ik werkzaam als begeleidster en lichaamswerker in mijn praktijk YanuShewa. Tijdens een sjamanistische reis kreeg ik de naam Yanu Shewa door. Dit was voor mij een duidelijk teken om deze te gaan uitdragen en te gaan staan voor wie ik werkelijk ben.

Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het her-vinden van hun ware essentie en hun droom te leven. Om ze vanuit liefde, kwetsbaarheid en wijsheid te herinneren wie ze werkelijk zijn. Herboren worden in Eigenkracht, Eigenwaarde, Eigenliefde & Eigenschoonheid.

Op mijn levenspad heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Deze ervaringen hebben me gemaakt tot wie ik nu ben. Begonnen in de sportbranche ontdekte ik al snel dat mijn gaves verder gingen dan alleen de buitenkant van een mens. Tijdens mijn 1 op 1 sessies begeleidde ik mensen op een veel dieper niveau en merkte al snel dat mijn intuïtie sterk ontwikkeld was. Daarnaast werden mijn handen ook als helend ervaren.

Sinds mijn 18de ben ik bezig met opleidingen en cursussen op het gebied van bewustzijn, maar het ‘echte’ leven is mijn allergrootste leerschool! Ruimte is voor mij een van de belangrijkste aspecten in het leven. Door vanuit onvoorwaardelijke liefde elkaar de ruimte te geven ontstaan er nieuwe dingen in je leven.

Transformatie en wedergeboorte staan centraal in mijn persoonlijke ontwikkeling, deze ervaring deel ik graag met anderen. Door kwetsbaar met elkaar te delen binnen een veilige setting, vinden we diepe erkenning en reflectie – die nodig is voor onze eigen ontwikkeling.

Tijdens mijn sessies word ik ervaren als een open, zacht en liefdevol persoon. Ik begeleid intuïtief, vanuit gelijkwaardigheid en authenticiteit. Ga (op)recht op de kern af, ook al is dat soms lastig en doet het pijn. Zonder oordeel en integer bied ik al spiegelend een luisterend oor en ben in staat een ander te helpen situaties te verhelderen en deze te helpen dit in praktische oplossingen te vertalen. Dit alles op basis van liefde en respect.

©[2018] YanuShewa

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?