Loving Touch laat je voelen
dat ‘je er mag zijn’

Een van de eerste levensbehoeften van een mens is aanraking. Voordat je als foetus licht en geluid kon waarnemen, voelde je met jouw huid iedere beweging in het lichaam van jouw moeder. Daarmee is je huid al voor je geboorte het meest belangrijke orgaan dat je hebt. Aangeraakt worden werkt helend en is een manier om meer te ontdekken over jouw lichaam, grenzen en intimiteit.

Intimiteit gaat over
de relatie met jezelf

Hoe jij je verbindt met je levensenergie, wijsheid, emoties en met anderen. Veel mensen vinden aanrakingen spannend, omdat het intiem is. Veiligheid en geborgenheid zijn voor mij essentiële waarden. Daarom stem ik me continu af op jouw innerlijke belevingswereld.

Tijdens de massage wordt je uitgenodigd naar binnen te keren, waardoor je beter gaat voelen wat er in het moment bij je speelt. Hierdoor kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Door deze emoties te (h)erkennen en te accepteren als een deel van jezelf, bevrijd je jezelf van blokkades en vindt er heling plaats. Dit zorgt voor een bewustwordingsproces. Je zult je lichaam als één geheel ervaren. De energie stroomt weer door, wat helend is voor jouw lichaam, geest en ziel. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en heb je meer levensenergie!

De massages van Danique zijn uitzonderlijk bijzonder. Dit kun je dan ook totaal niet vergelijken met andere massages. Ik ben dan ook heel blij dat ik na jaren bij Danique terecht ben gekomen. Zij raakt je, met respect, vanuit haar hart, harmonisch, met liefde aan, voelt waar de behoeftes liggen van jou als ‘cliënt’. Er is verder niets meer aan toe te voegen, dank je wel Danique.

Isabel van der S.

Ik heb vaker een massage ondergaan maar niks zoals deze. Tijdens de behandeling ben ik door verschillende lagen heengegaan. Het voelde fijn om écht aangeraakt te worden, met liefde en volledige aandacht. Sommige plekken op mijn lichaam waren gevoelig en op andere momenten kon ik mij volledig ontspannen en genieten van de aanraking. De ruimte is een fijne en warme plek, met heerlijke geuren en rustgevende muziek. Dankjewel, dit was echt een cadeautje aan mijzelf.

Jessica Y.

©[2018] YanuShewa

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?