Verlang jij naar vrijheid, jouw eigen seksuele Zijn?

Je maakt in je leven van alles mee. Dit begint al tijdens de conceptie, in de baarmoeder, in je eerste levensjaren en je eigen biografie. Trauma, conflict(en), negatieve ervaringen en onverwerkte emoties sla je op in je lichaam. Omdat we geen emoties en pijn willen voelen/ ervaren, bouwen we zogezegd een schild (armor) op, een verharding. Dit schild zorgt er voor dat je jouw pijnstukken minder voelt. Hierdoor wordt je levensenergie geblokkeerd en kan deze niet meer vrij stromen door je hele wezen.

Ik maak gebruik van drukpuntmassage, zachtere vormen van aanraking, sound, adem en energie. Allen gericht op het liefdevol en veilig loslaten van jouw harnas. Doordat blokkades worden opgeheven, krijgen emoties de ruimte om getransformeerd te worden. Jouw levensenergie zal hierdoor weer vrijer gaan stromen.

Tijdens de sessie wordt de meest krachtigste energie die jij hebt geactiveerd, jouw seksuele energie, ook wel levensenergie genoemd. Dit is het meest krachtige instrument in je bestaan als het gaat om creatie, ontwikkeling, ontdekking, creativiteit, vooruitgang en prestatie.

Ongeveer een week geleden heb ik een mooie en intense Dearmouring bij Danique ondergaan. Ik heb Danique ervaren als een warme, liefdevolle vrouw die met veel respect voor mijn lichaam en met grote zorg en aandacht met mijn trauma’s en emoties wist om te gaan. In ons eerste telefonische contact gaf ze mij dit vertrouwde gevoel al en mede hierdoor voelde het bij binnenkomst al gelijk veilig en vertrouwd om samen met haar de Dearmouring aan te gaan. Ze is begonnen met een heerlijke, ontspannende massage waar ze uitvoerig de tijd heeft genomen om mijn lichaam aan haar aanrakingen te laten wennen. Dit was niet alleen prettig, maar ook echt genieten. Tijdens de Dearmouring zelf, voelde ik mijn lichaam direct al reageren. Heel bijzonder om dit te mogen ervaren. Ik kijk zelf terug op een hele mooie en bijzondere Dearmouring, waarvoor ik dankbaar ben dat ik deze bij Danique heb mogen ondergaan.

Diana R.

Wat brengt het jou?

  • meer aanwezig en verbonden met je lichaam
  • diepere toegang tot jouw seksuele creatiekracht
  • bevrijding van patronen en overtuigingen
  • betere stroom van je levensenergie
  • authentieke zelfexpressie
  • leven vanuit je ware essentie

Ervaringen

Je kiest zoiets niet zomaar uit, ik vond het een spannende beslissing. Ik kende Danique van een workshop die ze gaf. Daar vond ik haar manier van werken erg professioneel, liefdevol en op wijs op een hele fijne manier. De Dearmouring was een grote verrassing, daar waar ik dacht dat pijn zat, heb ik veel licht ervaren. Daar waar een ‘plaat’ zat, kwam volledig onverwacht. De release en het ontdekken wat het was, was een openbaring. De veilige omgeving zorgde ervoor dat ik het heel diep kon ervaren, terwijl ik van te voren nooit had gedacht dat je met aanraking zoveel kan bewegen.

Sara B.

Lieve Danique, ik heb weinig woorden alleen wat jij mij hebt gegeven en laten voelen was een bedding van ZIJN!! Waardoor ik mezelf kon openen, uitspreken en daardoor volledig in mijn essentie kon omarmen en nu ook voor mezelf er kan ZIJN! Wat een cadeau, super gaaf en ik ben je zó dankbaar dat ik je op mijn pad ben tegen gekomen. Dank je wel voor alles. Namasté.

Marianne van E.

Ik werd ontvangen in een veilige en rustige omgeving. Je wordt helemaal op je gemak gesteld door Danique. Daarna wordt er helemaal uitgelegd wat body de armoring inhoud en welk deel van het lichaam vooral op wordt gefocust. Zij luistert goed naar je lichaam en voelt waar ze meer druk kan zetten en wanneer niet. Ik voelde me ook volkomen veilig in haar handen. Na afloop wordt er gevraagd hoe je het ervaren hebt. Ik kan Danique zeker aanbevelen als je graag een body de armoring sessie wilt.

Samantha P.

Ondanks dat Body De Armoring een spannende gebeurtenis is en elke stap uit mijn comfortzone mij normaal gezien helemaal in paniek doet slaan, toch stap ik telkens kalm en met vertrouwen binnen bij Danique. Danique creëert vanaf het eerste moment een zachte, veilige bedding en haar (h)erkenning naar mij toe raakt me steeds weer. Onder haar zachte, respectvolle begeleiding laat mijn hoofd alle commentaren & bezwaren los en wordt mijn lichaam in de meest ontspannen staat gebracht, waardoor de weg naar heling vrij gemaakt wordt. Elke sessie is een magische, dankbare ervaring.

Jessy

Ik heb eind mei een body dearmouring mogen ontvangen van Danique. Het proces om mijzelf te helen is al jaren in beweging, wanneer ik voel dat dit nodig is ondersteun ik dit proces met gerichte methoden. Van tevoren heb ik een intakeformulier ingevuld en een gesprek gehad met Danique, om zo helder te krijgen waar de focus ligt, voor mijzelf en voor haar. Voorafgaand aan de sessie en ook bij binnenkomst vond ik het spannend, ergens niet wetende wat er ging gebeuren of los zou komen. Ik was erg onder de indruk van de methode, waarin zij gaat meebewegen met jouw lichaam om te ontdekken wat jouw lichaam te vertellen heeft. Terwijl je heel erg kwetsbaar bent geeft het ook een heel veilig gevoel, omdat jij zelf de controle houdt over wat er gebeurt en je tegelijkertijd ook volledig kan overgeven aan dat wat er in het moment ontstaat. Tijdens de sessie heb ik vooral heel veel zachtheid en liefde mogen ervaren, ondanks dat het ook heftige emoties met zich meebracht. Nu 3 maanden later merk ik dat er meer ruimte is ontstaan in mijzelf, waarin ik mijn vrouwelijke energie meer kan omarmen, meer vrijheid ervaar en veel krachtiger in mijn gevoelsleven en intuïtie sta. De body dearmouring is een geweldig cadeau voor mijzelf geweest, waar ik nog lang erna de effecten van heb kunnen merken in mijn dagelijkse leven. Als je overweegt om een body dearmouring te doen, kan ik Danique van harte aanbevelen. Danique geeft een hele veilige bedding en een gevoel van geborgenheid. Haar fijne, zachte energie en intuïtieve manier van werken geven jou de kans om je volledig over te geven aan het moment.

Iris H.

Ik vond het erg fijn bij jou. Jouw handen voelen heerlijk op mijn lijf als je de achterkant masseert. Voor mij precies goed stevig en invoelend. Bij de drukpunten aan de voorkant van mijn lichaam vonden jouw handen precies de plek waar spanning zat. Langzaam kon mijn lijf in schokken het loslaten en voelde ik een fijne opluchting en meer helderheid. Ik voelde me ook meer aanwezig in mijn lijf en dat gaf me een diepere ademhaling. De dagen erna bleef dat vrije fijne gevoel. Ik ben ook wat rechterop gaan lopen , viel me op. Dus heel erg bedankt lieve Danique, voor jouw aandacht en liefdevolle aanrakingen. Ik raad het iedereen aan!

Ciska G.

©[2018] YanuShewa

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?