Ongeveer een week geleden heb ik een mooie en intense Dearmouring bij Danique ondergaan. Ik heb Danique ervaren als een warme, liefdevolle vrouw die met veel respect voor mijn lichaam en met grote zorg en aandacht met mijn trauma’s en emoties wist om te gaan. In ons eerste telefonische contact gaf ze mij dit vertrouwde gevoel al en mede hierdoor voelde het bij binnenkomst al gelijk veilig en vertrouwd om samen met haar de Dearmouring aan te gaan. Ze is begonnen met een heerlijke, ontspannende massage waar ze uitvoerig de tijd heeft genomen om mijn lichaam aan haar aanrakingen te laten wennen. Dit was niet alleen prettig, maar ook echt genieten. Tijdens de Dearmouring zelf, voelde ik mijn lichaam direct al reageren. Heel bijzonder om dit te mogen ervaren. Ik kijk zelf terug op een hele mooie en bijzondere Dearmouring, waarvoor ik dankbaar ben dat ik deze bij Danique heb mogen ondergaan.

Diana R.

De massages van Danique zijn uitzonderlijk bijzonder. Dit kun je dan ook totaal niet vergelijken met andere massages. Ik ben dan ook heel blij dat ik na jaren bij Danique terecht ben gekomen. Zij raakt je, met respect, vanuit haar hart, harmonisch, met liefde aan, voelt waar de behoeftes liggen van jou als ‘cliënt’. Er is verder niets meer aan toe te voegen, dank je wel Danique.

Isabel van der S.

Het heeft even geduurd voordat ik woorden kon vinden die het gevoel van deze reis zouden kunnen omschrijven…en nog voel ik dat deze woorden tekort doen. Peru voelde ik een jaar geleden al. Meteen voelde ik hoe ik daar moest zijn. De reis en het retraite boekte ik vol vertrouwen. Praktisch gezien zou het niet haalbaar moeten zijn, omdat ik vanuit mijn werk nooit vrij zou kunnen krijgen en mijn kinderen nooit langer bij mijn ex-man zouden mogen zijn. En toch wist ik dat alles zich als vanzelf zou ontvouwen, zodat ik in Peru zou kunnen zijn. En Ja! In juni nam ik zelf ontslag bij mijn baan en mijn ex-man gaf mij alle ruimte om mijn droom te gaan volgen. Dat was het begin van mijn reis in volle overgave en vertrouwen. Het vliegtuig landde in Peru en ik voelde me direct thuis. Al vanaf dat ik met 2 voeten op de aarde stond, voelde ik Moeder Aarde. Ik was onder de indruk hoe ik me zo ver weg, zo thuis kon voelen. De plekken die we bezochten en de rituelen die we daar samen deden, brachten me terug naar iets heel oers. Verbonden met mijn Sisters, de natuur en haar elementen, onze voorouders en zoveel meer. Het belangrijkste van alles verbonden met mezelf. Ik voelde hoe Sisterhood ons zo kon dragen. Hoe we grootse processen konden aangaan, omdat we samen de veilige bedding waren voor elkaar. Onvoorwaardelijk. Danique weet vanuit haar pure zuiverheid, haar liefde voor haar missie, een prachtig retraite te creëren. Moeiteloos kan zijn invoelen wat nodig is in het moment en afgestemd op een ieder. Ze inspireerde mij om altijd te vertrouwen op wat ik voel diep van binnen. Ik voelde me veilig en gedragen. Deze reis is het begin van de Geboorte van iets moois in mij…..en dit gun ik iedere vrouw!

Judith P.

Danique heeft deze reis met heel veel zorgvuldigheid en liefde voorbereid en begeleid. Ik vind het bijzonder hoe Danique op elk moment weer aanvoelt waar op dat moment behoefte aan is. Ik heb mij op ieder moment gezien en gedragen gevoeld. Niet alleen door Danique maar ook door de gehele groep.Voordat ik aan de reis begon voelde ik de roep om naar Peru te gaan. Allerlei “toevalligheden” zorgde ervoor dat ik een week van te voren nog besloot om deel te nemen. Ik wist niet waar ik aan begon en had ook geen informatie gelezen. Ik voelde alleen dat ik erbij moest zijn. Ik vond het best spannend, een lange periode in een groep van vrouwen, hoe zou dat gaan? Ik besloot om de eerste dagen voor de retraite alleen door te brengen. Maar na een aardbeving voelde ik dat ik niet alleen wilde zijn. Ik sloot mij aan bij de anderen. Na een uur voelde ik dat ik er een nieuwe familie bij had. Bijzonder want ik kende dat familiegevoel niet. Toen de retraite begon voelde ik mij al helemaal veilig door de groep en Danique bewaakte deze veiligheid. In de verbondenheid van de groep kon iedereen helemaal bezig zijn in haar eigen proces. Het is onmogelijk om de juiste woorden te vinden om aan uit te leggen wat er in Peru precies is gebeurd, wel kan ik je vertellen wat het met mij heeft gedaan. Voor de reis voelde ik mij vast zitten in allerlei rollen; moeder, dochter, partner, ex, werkgever noem maar op. Iedereen had verwachtingen van mij en ik voelde dat ik ze allemaal moest vervullen. Ik was continue aan het rennen en was “vergeten” wie ik werkelijk ben. De energie van Peru, de ceremonies, de verbondenheid met de natuur en alle elementen en de aandacht en ruimte maakte dat ik iedere dag een “laagje” dichter bij mijzelf kwam. Ik voelde dat ik door angsten heen ging, dat er familiepatronen doorbroken werden, ik voelde wat mij uit mijn kracht haalde en ik leerde om in mijn kracht te staan. Tijdens mijn terugvlucht kon ik alles wat er gebeurd was pas plaatsen en op het moment dat het vliegtuig landde voelde ik wat ik te doen had, hier! Nu een maand na de reis is er ontzettend veel in mijn leven veranderd. Ik weet wat ik wil manifesteren, ik voel continue synchroniciteit en leef mijn leven in vol vertrouwen! Mocht je de roep voelen dan hoop ik dat je dit jezelf
gunt!

Sabine D.

Deze reis gun ik werkelijk iedere vrouw. Zowel de reis door het prachtige Peru met haar krachtige plekken, adembenemende natuur en het immense gevoel van thuiskomen, als de innerlijke reis. De reis waarin het krachtige Peru een weerspiegeling is van de kracht in iedere vrouw. Die kracht die ons doet staan, die ons doet verbinden met onze diepere zielemissie én met elkaar. Deze reis was voor mij een reis van herinneren, van dat wat diep van binnen altijd al aanwezig was. Diepe oer-wijsheid die aangewakkerd werd bij krachtplekken. Diepe wijsheid over de verbinding tussen vrouwen onderling en hoe we elkaar dragen, elkaars gelijke zijn en elkaar helen. Een krachtige heling die mijn verbinding met moeder aarde heeft hersteld en daarmee de verbinding met mijzelf. En een herstel in de balans van de mannelijke- en vrouwelijke kracht in mijzelf. Deze reis heeft alle losse eindjes terug aan elkaar verbonden. Waar ik mee thuis kwam is een groep dierbare Sisters voor altijd verbonden voor het leven, een diepe (h)erkenning van mijzelf en een krachtig weten wat mijn plek in deze wereld is. Dankbaar voor alle vrouwen in onze cirkel, ieder met haar eigen wijsheid. We hebben elkaar gedragen, gehoord, gezien en gevoeld in verbinding voorbij de woorden. En we hebben gelachen, gelachen zoals vrouwen dit van nature kunnen, tot onze kaken en buiken ons smeekte te stoppen. En zo dankbaar voor Danique, die met haar liefde en de toewijding aan haar pad de oer-wijsheid weet door te geven en mij en zoveel meer vrouwen terug zet in hun eigen kracht. De liefde en veiligheid die jij met jouw hele wezen uitstraalt zorgt voor een bedding waarin alles er mag en kan zijn, zonder oordeel en draagt bij aan een diep thuiskomen in jezelf. Jij maakt de wereld echt een stuk mooier! Aho!

Marloes W.

De reis naar Peru was magisch en met een pen niet te beschrijven maar ik probeer het toch met een paar woorden. We begonnen bij Yoga Mandala, een prachtig centrum omringd door bergen. Danique kan als geen ander zorgen voor een veilige bedding. Er was geen strak programma, alles mocht ontstaan, en dat wat er ontstond was precies wat er moest zijn. Al klinkt dat cliché, het was echt zo! Er was aandacht voor ieders proces. Gelukkig was er naast de emotionele soms heftige processen ook een hele hoop lol. Op een plek waar je zo klein bent ten opzichte van de omringende bergen lijkt het alsof je direct dieper gaat. Het tweede deel van het retreat verbleven we aan Lake Titicaca. Het hotel leek wel een oude burgt, echt een hele bijzondere plek. We bezochten Aramu Muru en zwommen in Lake Titicaca, intense plaatsen. Alles was tot in de puntjes geregeld door Danique, er kwam nog geen taxi te laat. Het retreat was echt heel krachtig. Ik voel me verbonden op een manier die ik nog niet eerder heb gevoeld. Ik ben heel dankbaar voor deze mooie reis en gun dit prachtige proces iedere vrouw.

Floor P.

In september 2018 maakte ik een reis met Ayahuasca bij Danique en Berry, na het eind van een beweeglijk jaar waarin tegenstrijdige gevoelens van angst, paniek en verlies de hoofdrol speelden. September was daarnaast ook het moment waarop een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden voor mij begon. Dit voelde voor mij als het goede moment om een reis te maken. Na een online zoektocht waarbij ik veel aangeboden reizen met elkaar heb vergeleken, eindigde ik bij YanuShewa. Dit voelde meteen goed, en persoonlijk. Ik had het idee dat Danique en Berry een reis met Ayahuasca aanbieden vóór de ander, zonder eigenbelang. Dit voorgevoel werd bevestigd bij het eerste kennismakingsgesprek en nogmaals bij de ontmoeting op de dag van de reis. Een reis bij Danique en Berry is persoonlijk. Danique, Berry en Annemieke creëerden tijdens het Ayahuasca-weekend een open plek voor de deelnemers. Ze deelden eigen verhalen en ervaringen met de deelnemers en ze maakten ruimte voor iedereen om zijn grenzen op te zoeken en zich bloot te stellen op de manier die per persoon goed voelde. Danique en Berry zijn heel erg toegankelijk en open, waardoor de sfeer tijdens het weekend heel vrij en gezellig was. Tijdens de reis kreeg elke deelnemer de persoonlijke aandacht die hij nodig had. Voor mij voelde dit heel vertrouwd. Het was mooi om te zien hoe Danique, Berry en Annemieke zorgden voor de deelnemers die het zwaar hadden. Mijn eigen reis was daarentegen heel mooi en kleurrijk, en minder pijnlijk dan verwacht. Gelukkig kreeg ik wel hulp bij het uittrekken van mijn sok, toen ik daar zelf niet aan uit kwam. Tot de dag van vandaag, drie maanden later, denk ik nog regelmatig terug aan mijn reis en kan ik er nog steeds inzichten uit halen. Dit is een ervaring die ik iedereen gun, zolang iemand er maar van overtuigd is dat hij er klaar voor is.

Linz

Ik heb vaker een massage ondergaan maar niks zoals deze. Tijdens de behandeling ben ik door verschillende lagen heengegaan. Het voelde fijn om écht aangeraakt te worden, met liefde en volledige aandacht. Sommige plekken op mijn lichaam waren gevoelig en op andere momenten kon ik mij volledig ontspannen en genieten van de aanraking. De ruimte is een fijne en warme plek, met heerlijke geuren en rustgevende muziek. Dankjewel, dit was echt een cadeautje aan mijzelf.

Jessica Y.

Je kiest zoiets niet zomaar uit, ik vond het een spannende beslissing. Ik kende Danique van een workshop die ze gaf. Daar vond ik haar manier van werken erg professioneel, liefdevol en op wijs op een hele fijne manier. De Dearmouring was een grote verrassing, daar waar ik dacht dat pijn zat, heb ik veel licht ervaren. Daar waar een ‘plaat’ zat, kwam volledig onverwacht. De release en het ontdekken wat het was, was een openbaring. De veilige omgeving zorgde ervoor dat ik het heel diep kon ervaren, terwijl ik van te voren nooit had gedacht dat je met aanraking zoveel kan bewegen.

Sara B.

Het Gaia Traject was heel mooi, speciaal. Mooie vrouwen die in alle kwetsbaarheid alles delen. Yanu en Sylvia jullie waren super in het begeleiden van de mooie oefeningen. You created a Beautiful Space for Light! It was Great!

Hayat

Het traject is een prachtig kado om jezelf te geven! Ik ben gegroeid en heb hele zware stukken een plek gegeven. Het was zo mooi om dit met elkaar te delen, er voor elkaar te zijn en te geven en ontvangen en hele bijzondere verbinding te maken. Dankbaar voor Yanu en Sylvia dat ze dit traject zo mooi begeleiden en ook zelf mogen transformeren…

Iris

Het was best spannend om het traject in te stappen, geen idee wat me te wachten stond en ik had dus geen verwachtingen. Een tijd geleden was ik het spirituele pad ingestapt, waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben. Dit traject kwam ook op een bijzondere manier om de hoek kijken. Al na de eerste dag was ik verkocht, ik heb na die eerste dag al zoveel energie gevoeld van het samen zijn met de mooie vrouwen, de warmte, het delen van ervaringen, luisteren naar elkaar en de oefeningen die we deden. Ik moest er wel eventjes inkomen, maar door de liefde die je krijgt van de vrouwen en de fijne bedding die gegeven wordt ontdooide ik. Ik heb nog nooit zoiets magisch meegemaakt met een groep vrouwen in 7 dagen, ongelooflijk! De veelzijdigheid aan oefeningen was prettig tijdens het traject, ook was het fijn dat er wat tijd zat tussen de bijeenkomsten. Ik vond het heerlijk om de liefde te voelen, de verbinding, de vrouwelijkheid en dit was allemaal mogelijk gemaakt door de kanjers die dit traject begeleidden. Ik mis het nu al en hoop dat dit niet de laatste keer was dat ik met (deze) vrouwen samen was op deze manier! Ik loop verder op mijn pad, maar ik heb zoveel mooie nieuwe inzichten mogen krijgen! *Groei en bloei uit de grond van je hart*! OHE!

Laurey

Het is prachtig traject! Echt een kado voor jezelf! Ben dankbaar dat ik dit heb mogen beleven. Het heeft echt iets in me geheeld door alle mooie oefeningen, dans, delen, luisteren, ervaren, lachen en tranen. Dankzij de mooie en fijne begeleiding van Sylvia en Yanu, twee warme Krachtige prachtige vrouwen !

Monique

Kijk met zoveel warmte en liefde terug naar dit traject. Het heeft zoveel in mijn vrouw zijn geheeld en me heel bewust gemaakt van het feit dat wij vrouwen zoveel kracht, liefde en wijsheid in ons hebben om de hele wereld te helen. Laten we ons verbinden en lachen, dansen, huilen en vooral liefhebben met een open hart. Yanu en assistentes, dank jullie voor je open hart en de veilige bedding. Zo dankbaar….

Hanneke C.

Als ik nu aan Danique denk voel ik een groot warm gevoel van respect in mijn hart. Ze is voor mij vooral de zachtheid zelf, vol warmte en liefde kan ze je alles leren wat het het betekend om een vrouw te zijn. Sterk zijn in je kwetsbaarheid, zachter zijn voor jezelf en ga zo maar door.  Ik ben bij Danique terecht gekomen omdat ik graag wat meer zelfvertrouwen wilde. Gek genoeg kreeg ik hele andere dingen dan ik verwacht had. Ik ben er altijd gevoelig voor alles te willen verwoorden en Danique heeft me echt geleerd hoe ik wat meer kan zakken, naar mijn gevoel. Gek genoeg kost het me nu daarom ook veel moeite uit te leggen in woorden hoeveel mijn coachingstraject voor me heeft betekend en veranderd. Maar om het dan toch maar te proberen heeft het me dus geleerd dingen meer te accepteren, wat meer rust te krijgen. Natuurlijk word je met die termen dood gegooid maar dat haalt niet weg hoe belangrijk ze zijn. Om mezelf meer de tijd, ruimte en rust te geven, kan ik meer aanwezig zijn in de buurt van anderen. Dit zorgt ervoor dat ik me meer verbonden voel met mensen om me heen en dat is zó waardevol. Het belangrijkste wat ze me heeft meegegeven zonder me het direct te vertellen is het enige wat mij in de weg zat is het geloven in mezelf. Ik dacht altijd dat ik gewoon iemand was met weinig zelfvertrouwen en natuurlijk komen die momenten regelmatig terug maar om vertrouwen te hebben in jezelf hoef ik alleen te geloven in mezelf. Vertrouwen hebben in mijn eigen kunnen en heel lief zijn voor mezelf. Om me beter te voelen hoefde ik niet beter te worden maar vooral beter te zijn in het blij zijn met mezelf. En dat maakt alles beter, hoe mooi. Verder geeft Danique je het gevoel dat alles er mag zijn. Dit  doet ze met heel veel liefde en geduld. Ze is super wijs en ik hoop dat veel mensen haar pad mogen kruisen want je houd er echt iets waardevols aan over.

Maria

Liefdevolle aandacht, eindeloos geduld en het mij blijven herinneren hoe belangrijk het is vooral mezelf lief te hebben. Eerst doormiddel van haar liefdevolle aanwezigheid en daarna door de tools aangereikt te krijgen en deze vanuit mijn eigen kracht toe te passen. Vooral haar sjamanistische werkwijze werkte voor mij als een unieke combinatie. Terug naar de natuur, uit de focus van de prestatiemaatschappij en helemaal naar jezelf. Kennis en tools voor het leven. Dankbaar voor mijn ontmoeting met Yanu.

Laura vd K.

Nooit eerder heb ik iemand ontmoet die zo puur, liefdevol en zonder oordeel is als YanuShewa. Krachtig en zo dicht bij jezelf. Zelf heb ik vele opleidingen en training gedaan. Het Gaia Traject is diegene die mij het meeste heeft geraakt en heeft gebracht. Je vele kennis en warme bedding heeft mij zo veilig doen voelen. Ik voel daarom ook een volmondige JA om mee te gaan naar Peru. Lief mooi mens je bent een voorbeeld voor de wereld!

Helen

Ik gun elke vrouw die zich geroepen voelt/eraan toe is het Gaia traject! Buiten het feit dat het een heel goed in elkaar gestoken traject is waar je ook écht iets aan hebt is het onder je sisters zijn een groot geschenk. De oefeningen zijn zo mooi opgebouwd en afgestemd op elkaar dat er in je innerlijk ook werkelijk een shift plaats vind en zaken geheeld worden. Yanu heeft een fijne, krachtige & wijze energie. Zij voelt goed aan zodat alles er kan en mag zijn en je steun ervaart in hetgeen je binnen jezelf tegen komt.

Chrisje

Ik gun iedereen zo’n Reis. Als dit er iets aan kan bijdragen, top! Ik was zenuwachtig voor de Reis. Huilbuien en angsten drongen zich aan me op de dagen voor de Reis, mijn eerste Reis. Geen idee wat ik moest verwachten! Deze gevoelens verdwenen naar de achtergrond door de verschillende workshops waardoor ik contact kon maken met mezelf en anderen. ‘Het is goed is’, dacht ik nog na het doen van de oefeningen. Dat was al zo bijzonder! Maar misschien was dat ook wel een beetje mijn angst voor de Reis zelf. De Reis op zichzelf was heel mooi, die is persoonlijk en kan ik nog steeds moeilijk onder woorden brengen. Wat ik wel kan vertellen is de aandacht, liefde, het warme bad die er was! Daardoor ben ik echt overdonderd en geïnspireerd. Wat een liefdevolle begeleiding. Zo kan het ook! Op het juiste moment ontving ik de woorden, een knuffel of een aanraking om mijn Reis in goede banen te leiden. Tot op de dag vandaag (en waarschijnlijk nog land daarna) ben ik mijn lessen uit mijn Reis aan het integreren in mijn dagelijkse leven. De eerste dagen kenmerkte zich door een roze wolk! Verliefd op het leven en op mezelf. De reis heeft me schoner gemaakt, ik zie de natuur zonder filters en ervaar bomen in plaats van deze vluchtig voorbij te lopen als concept ‘ boom’.  De Reis heeft ervoor gezorgd dat ik liefdevoller naar mezelf doe (lukt natuurlijk niet altijd, eerlijk is eerlijk J), maar de eerste stappen zijn gemaakt. Ik heb een stukje van mijn naakte ziel ervaren en leer elke dag me daar meer op af te stemmen. Ohja…en ik drink geen koffie meer, draag geen horloge (ik wil tijdsloosheid stimuleren en kijk veeeeeel minder tv.

Mirjam

Het Ayahuasca avontuur heeft me enorm goed gedaan! Ik voel me goed, mooie inzichten en het gevoel van een bijzondere reis is me bijgebleven. Ik hoef maar terug te denken aan het weekend en alles wordt weer opgeroepen, de energie blijft heel dichtbij. Ik had geen betere begeleiders kunnen wensen. Het hele weekend is tot in de puntjes verzorgt. Jullie liefdevolle zorg en aandacht heeft ervoor gezorgd dat ik me heel veilig voelde. Ik werd echt gezien en opgemerkt, zowel voor, tijdens als na de ceremonie. Ik heb gemerkt dat jullie ervaren begeleiders zijn en dat voelt volkomen vertrouwd. Daardoor heb ik openheid, ontspanning en overgave in mijn diepere zelf ervaren wat ervoor heeft gezorgd dat ik prachtige inzichten heb gekregen om bereidwillig verder mee aan de slag te gaan. Als iemand overweegt om met Ayahuasca te gaan reizen, dan raad ik zeker jullie aan.

Hanneke

De begeleiding van Danique is kundig, professioneel, en boven alles liefdevol, verbonden en betrokken. Tijdens een intensief traject heb ik me volledig geborgen gevoeld. Wat een warm en veilig bad. Verschillende aspecten van haar werk heb ik mogen meemaken en elke keer weer voel ik me gesterkt als mens en als man. Een verrijking van mijn leven die ik ieder kan aanbevelen!

Noud

Yanu voelde voor mij intuitief goed en veilig als persoon om een Ayahuasca ceremonie bij te gaan doen. Zij stelde zelf voor om Berry ook daarbij aanwezig te laten zijn, wat bij het kennismakingsmakingsgesprek ook voor mij kloppend voelde. Ik vond het bijzonder om te voelen hoe zij samen in samenwerking mét de Ayahuasca hun begeleidingswerk doen. Dat valt niet te beredeneren, Ayahuasca zet datgeen wat mag komen in gang en daarop spelen Yanu & Berry feilloos in. Zij gaan als het ware mee in de energie die vrijkomt zodat er door muziek, zang en ondersteuning precies datgene mag ontstaan wat nodig is en helend werkt. Een heel bijzondere ervaring, ik had een prachtige reis waarin ik mij erg goed gesteund én begrensd heb gevoeld, wat ook wel eens belangrijk kan zijn! Deze twee mensen doen mooi werk vanuit hun hart.

Chrisje

Ayahuasca het komt op je pad, en als je er klaar voor bent een ervaring die je jezelf niet moet ontzeggen. Bij Yanushewa een hele fijne mooie ervaring gehad. De ceremonie werd wegens mijn lichamelijke conditie bij mij thuis uitgevoerd. Samen met mijn broertje en Berry een geweldige ervaring gehad. Berry maakt er een mooie setting en ceremonie van, alsof je bij de medicijnman in het oerwoud zit. Uiteraard had ik te veel verwachtingen door alle positieve verhalen op internet maar ja dat doe je zelf. Dus tip laat het gewoon gebeuren en lees beter niet te veel ervaringen van anderen. Kortom als je Ayahuasca wilt proberen is yanushewa zeker een aanrader.

Peter

Ik heb het weekend van 8 en 9 aug. 2015 Ayahuasca gedaan bij Yanushewa. We waren met 9 deelnemers en de begeleiding bestond uit Berry, Danique, Jaap en Wendy. Alleen al de workshops en groepsoefeningen die we voor en na de Ayahuasca ceremonie deden maakte alles al de moeite waard. Zowel voor, tijdens als na de ayahuasca ceremonie waren de begeleiders enorm betrokken bij de deelnemers en stonden ze direct klaar als er hulp of steun nodig was. Dat zorgde er in ieder geval voor dat ik met veel vertrouwen de reis ben ingegaan en dit heeft me een bijzonder mooie ervaring opgeleverd. Ik ben jullie heel erg dankbaar voor dit fantastische weekend!

Tim

Ik wilde al langer een keer een Ayahuasca ceremonie meemaken, toch was ik nog niemand tegen gekomen die goed voelde voor mij. Dat veranderde toen ik Danique en Berry sprak. Het was meteen duidelijk dat ik in hun wel vertrouwen had. Op het moment dat ik me opgaf voor de ceremonie, begon grootmoeder Ayahuasca al met de voorbereiding. Ik voelde ook wel spanning, wat staat me te wachten. Wat gaat er gebeuren? Bewust heb ik me er niet te veel in verdiept, ik zou het gaan ervaren. Heb de adviezen uit de informatie die ik ontving goed opgevolgd en ook gevast. Toen de dag aanbrak om te gaan reizen, werd ik ontvangen in een mooie ruimte. Berry, Danique en Jaap bieden een veilige bedding met liefdevolle aandacht voor iedereen. We kregen intensieve oefeningen als voorbereiding voor de ceremonie en om de andere reizigers te ontmoeten. Stap voor stap richting het moment dat ik de Ayahuasca aangeboden kreeg.Tijdens de reis was er altijd iemand bij me als ik het nodig had en was ik ook alleen als dat nodig was… Muziek ondersteunde onze reis en ik heb mooie inzichten gekregen op een manier die ik aankon. De ochtend erna deelden we onze ervaringen met elkaar en werden we voorbereid op onze reis naar huis. Ik heb bijzondere ontmoetingen gehad met mijn medereizigers en voel me ontzettend dankbaar dat ik deze reis bij YanuShewa mocht maken. Het is een groot geschenk aan jezelf en je bent echt in een hele veilige omgeving met liefdevolle aandacht en nazorg. Wens jou een goede reis toe!

Annelies Aarts

Voordat ik aan de reis begon, twijfelde ik aan de ervaring in groepsverband. Hoe zou ik het ervaren als anderen om mij heen me op mijn zwakst zagen – en ik hen? Had ik op die momenten wel behoefte aan hun (lichamelijke) ellende, plezier, verdriet en inzichten? Wilde ik die dingen niet liever alleen ervaren? Tijdens mijn reis werd me duidelijk dat de cirkel mede-reizigers naast al bovenstaande dingen ook je houvast is, het balanceren tussen associeren en dissociëren, verbinden en weer loslaten. Ieder reist voor en met zichzelf en de cirkel fungeert als anker. De cirkel kan alleen bestaan als zij bewaakt, gevoed, gerepareerd wordt door de meest sterke en liefdevolle wachters. Danique, Berry en Jaap wisten precies wat ze moesten doen, gaven hulp waar nodig, maar waren niet bang om in te grijpen als dat moest. Ze waren er als ik mijn ogen open deed en lieten me als ik naar binnen keerde. Zo veel zorg en zo veel oprechtheid, wauw. Pas na een aantal weken heb ik genoeg reflecterend vermogen om dit te schrijven. De reis eindigt niet nadat we de volgende ochtend afscheid van elkaar namen, hij is nog maar net begonnen.

Sanne

Nogmaals super veel dank voor een geweldig weekend! De opbouw naar de ceremonie toe, de ceremonie zelf en ook weer de afbouw, de juiste muziek, goed voedsel; alles perfect gecoördineerd en georganiseerd. Alsmede de locatie, in de natuur, met sauna en zwemvijver en prettige ruimtes.

Jullie zorgzame, deskundige en liefdevolle hulp en aanwezigheid maakte het plaatje compleet. Daarnaast heb ik een mooie ayahuascaervaring genoten. Een waardevol kado aan mezelf.  Ik voel me enorm verrijkt! Voel me ook krachtiger en energieker. Heel fijn!

Lenneke

Lieve Danique, ik heb weinig woorden alleen wat jij mij hebt gegeven en laten voelen was een bedding van ZIJN!! Waardoor ik mezelf kon openen, uitspreken en daardoor volledig in mijn essentie kon omarmen en nu ook voor mezelf er kan ZIJN! Wat een cadeau, super gaaf en ik ben je zó dankbaar dat ik je op mijn pad ben tegen gekomen. Dank je wel voor alles. Namasté.

Marianne van E.

Ik werd ontvangen in een veilige en rustige omgeving. Je wordt helemaal op je gemak gesteld door Danique. Daarna wordt er helemaal uitgelegd wat body de armoring inhoud en welk deel van het lichaam vooral op wordt gefocust. Zij luistert goed naar je lichaam en voelt waar ze meer druk kan zetten en wanneer niet. Ik voelde me ook volkomen veilig in haar handen. Na afloop wordt er gevraagd hoe je het ervaren hebt. Ik kan Danique zeker aanbevelen als je graag een body de armoring sessie wilt.

Samantha P.

Ondanks dat Body De Armoring een spannende gebeurtenis is en elke stap uit mijn comfortzone mij normaal gezien helemaal in paniek doet slaan, toch stap ik telkens kalm en met vertrouwen binnen bij Danique. Danique creëert vanaf het eerste moment een zachte, veilige bedding en haar (h)erkenning naar mij toe raakt me steeds weer. Onder haar zachte, respectvolle begeleiding laat mijn hoofd alle commentaren & bezwaren los en wordt mijn lichaam in de meest ontspannen staat gebracht, waardoor de weg naar heling vrij gemaakt wordt. Elke sessie is een magische, dankbare ervaring.

Jessy

Ik heb eind mei een body dearmouring mogen ontvangen van Danique. Het proces om mijzelf te helen is al jaren in beweging, wanneer ik voel dat dit nodig is ondersteun ik dit proces met gerichte methoden. Van tevoren heb ik een intakeformulier ingevuld en een gesprek gehad met Danique, om zo helder te krijgen waar de focus ligt, voor mijzelf en voor haar. Voorafgaand aan de sessie en ook bij binnenkomst vond ik het spannend, ergens niet wetende wat er ging gebeuren of los zou komen. Ik was erg onder de indruk van de methode, waarin zij gaat meebewegen met jouw lichaam om te ontdekken wat jouw lichaam te vertellen heeft. Terwijl je heel erg kwetsbaar bent geeft het ook een heel veilig gevoel, omdat jij zelf de controle houdt over wat er gebeurt en je tegelijkertijd ook volledig kan overgeven aan dat wat er in het moment ontstaat. Tijdens de sessie heb ik vooral heel veel zachtheid en liefde mogen ervaren, ondanks dat het ook heftige emoties met zich meebracht. Nu 3 maanden later merk ik dat er meer ruimte is ontstaan in mijzelf, waarin ik mijn vrouwelijke energie meer kan omarmen, meer vrijheid ervaar en veel krachtiger in mijn gevoelsleven en intuïtie sta. De body dearmouring is een geweldig cadeau voor mijzelf geweest, waar ik nog lang erna de effecten van heb kunnen merken in mijn dagelijkse leven. Als je overweegt om een body dearmouring te doen, kan ik Danique van harte aanbevelen. Danique geeft een hele veilige bedding en een gevoel van geborgenheid. Haar fijne, zachte energie en intuïtieve manier van werken geven jou de kans om je volledig over te geven aan het moment.

Iris H.

Ik vond het erg fijn bij jou. Jouw handen voelen heerlijk op mijn lijf als je de achterkant masseert. Voor mij precies goed stevig en invoelend. Bij de drukpunten aan de voorkant van mijn lichaam vonden jouw handen precies de plek waar spanning zat. Langzaam kon mijn lijf in schokken het loslaten en voelde ik een fijne opluchting en meer helderheid. Ik voelde me ook meer aanwezig in mijn lijf en dat gaf me een diepere ademhaling. De dagen erna bleef dat vrije fijne gevoel. Ik ben ook wat rechterop gaan lopen , viel me op. Dus heel erg bedankt lieve Danique, voor jouw aandacht en liefdevolle aanrakingen. Ik raad het iedereen aan!

Ciska G.

Voor mij is Yanu iemand die in staat is om mij zowel emotioneel als fysiek een heel veilig gevoel te geven: een warme bedding en een serene sfeer. Een warme, zachte, vrouwelijke energie is voor mij voelbaar in alles wat ze doet. Ik heb 2 body de-armouring sessies van haar mogen ontvangen. Daar voel ik diepe dankbaarheid voor. Een zeer intense, fysieke, emotionele en spirituele reis door verschillende lagen in mijn bewustzijn. Mijn lichaam heeft al een tijd lang de behoefte om meer gezien te worden. Tijdens de twee sessies is er, in mijn beleving, een groot struikelblok verwijderd, die mijn weg naar innerlijke vrijheid lang geblokkeerd heeft. Ik heb bij Yanu geleerd dat ik echt contact kan maken met mijn hart en buikgebied. Sindsdien voel ik me stabieler, meer geaard en kan ik mijn lichaam steeds meer liefhebben. Grote dankbaarheid voel ik voor mijn lichaam, dat zo veel te verduren heeft (gehad). Yanu heeft hier een belangrijke rol in mogen spelen.

Anne M.

De massage van Danique is uitzonderlijk bijzonder. Dit kun je dan ook totaal niet vergelijken met andere massages. Ik ben dan ook heel blij dat ik na jaren bij Danique terecht ben gekomen. Zij raakt je, met respect, vanuit haar hart, harmonisch, met liefde aan, voelt waar de behoeftes liggen van jou als ‘cliënt’. Er is verder niets meer aan toe te voegen, dank je wel Danique.

Isabel van der Sman

Niet alleen de warmte en liefde van Danique maar ook de prachtige veilige ruimte, maakte dat ik al heel snel op mijn gemak was. Op een liefdevolle en rustige manier legt Danique alles uit. Volledig afgestemd kan ik me al heel snel over geven aan wat er komen gaat. De lichaamsmassage maakte dat ik zo ontspannen was en me volledig over kon geven. Alles was nieuw voor mij. Ik kon me ook niet goed voorstellen wat het teweeg zou brengen maar nu, ruim een jaar en 2 sessies verder, kan ik met volle overtuiging zeggen dat het me dichter bij mezelf heeft gebracht. Blokkades waar ik me op dat moment niet bewust van was, maar die diep in mij zaten zijn opgelost en mijn lijf en geest voelt ruimer en lichter aan. Ik ben een gelukkig mens en voel me bevoorrecht dat ik Danique heb mogen leren kennen!

Wendy

Een paar jaar geleden kwam ik bij Danique terecht. Eerst voor een Ayahuasca Ceremonie en toen dit weekend voorbij was, raakten we in gesprek en deelden we samen ons verhaal. Ik voelde al een tijdje dat ik meer de diepte in mocht gaan, maar wist alleen nog niet helemaal hoe. Mijn wens was om mezelf te bevrijden van alle oude ballast die ik met me meezeulde. Ik heb in mijn leven meerdere keren te maken gehad met seksueel misbruik. Door deze enorme trieste en hartverscheurende ervaringen voelde ik me totaal niet veilig, en vluchtte ik in aardse zaken die mij afleidde van mijn grote pijn. En juist tijdens ons gesprek wat Danique en ik hadden, voelde het kloppend, eindelijk iemand die mij begreep, het was net alsof er een gesloten deur in mij open ging. Danique luisterde met haar totale ZIJN, en waar ik ook zo door aangeraakt werd was haar zachtheid. Ze vertelde mij, wees maar wat zachter naar jezelf toe, verbindt je hier maar mee. En zo begon ik een traject van Yoni Release massage/therapie. De eerste keer was ik zenuwachtig, maar aan de andere kant voelde ik me heel rustig, dit omdat ik wist dat ik hier goed aan deed. Danique legde alles uit, ook wanneer ik meerdere keren hetzelfde vroeg aan haar, ze begon gewoon weer overnieuw, net zolang tot ik begreep en invoelde wat ze vertelde en wat de Yoni release massages in hielden. En dat het ook tijd kost om te helen. Alles met zachtheid, op mijn tempo. Ja en dan thuis ging het proces door, met verdriet, de tranen kwamen, allerlei oude gevoelens die gevoeld wilde worden. Hierdoor werd mijn innerlijk weten steeds helderder en kon ik echt gaan voelen in mijn lijf. Alle oude gevoelens hadden mij beschermd en gediend en hoe verder ik in mijn proces kwam hoe zachter alles werd. Tijdens iedere sessie voelde ik me gehoord en gezien, daardoor kon ik mijn gedachten makkelijker verwoorden. Door de veiligheid die zij neerzette, kon ik ook weer meer in mijn lijf zakken. Na de derde keer werd het proces erna minder intens en keek ik er zelfs naar uit. De verdrietige, harde kanten verdwenen naar de achtergrond. Hiermee verdween ook mijn angst en werd het trauma zachter en kon ik het hele gebeuren nog meer overzien en zelfs gaan begrijpen. (ook na alle gesprekken die ik met Danique voerde, zo blij mee?) Tot vandaag de dag ben ik trots op mezelf, dat ik dit traject ben aan gegaan, en zo blij dat Danique op mijn pad is gekomen. Mijn wens is meer dan uitgekomen. Ze begrijpt mijn gevoelens volkomen en neemt ruim de tijd voor me, iedere sessie weer, ja ik vind dit uniek. Nu is het zelfs zo, dat ik mijn eigen wijsheid ben gaan zien doordat ik me meer en meer heb bevrijd en hierdoor ook andere vrouwen mag en kan begeleiden in dit proces. Doordat ik bij Danique terecht ben gekomen heeft ze me heel wat tips gegeven, die ik nu kan inzetten. Ik ben letterlijk door mijn angsten in mijn kracht terecht gekomen. Ik ben niet anders geworden, maar juist MIJZELF, ik mag er zijn met alles wat ik bij me draag!! Lieve Danique, bedankt voor jouw eigen kwetsbaarheid, waardoor ik ook weer kwetsbaar mocht zijn, en voor al jouw hulp tijdens dit proces, ik had het met niemand anders aan kunnen en willen gaan dan met jou!??

Corina

Zoals de meeste vrouwen had ook ik nog nooit een yoni massage gehad, en had ook ik geen idee wat precies bij een yoni massage te verwachten. Waarschijnlijk ook zoals de meeste vrouwen was ik nog nooit “daar beneden” aangeraakt door iemand anders dan mijn partner(s), en nog nooit zonder enige seksuele of medische intentie. En (althans voor mij) logisch dat daar bij enige spanning bij komt kijken. Die spanning voor iets onbekends werd snel door Danique weg genomen. Door haar warme persoonlijkheid en liefdevolle energie, en doordat ze op een rustige manier stap voor stap uitlegt hoe de massage in zijn werk gaat, viel bij mij alle spanning direct van mijn schouders. Tijdens de behandeling was er constant liefdevol contact en communicatie, waarbij Danique uitlegde wat ze deed, én vroeg hoe dat voor mij voelde. Soms zelfs meerdere keren, met tussenpozen….zodat ik echt kon voelen, en vanuit daar een antwoord mocht geven hoe ik de aanraking ervaarde. Daardoor creëert ze een super veilige bedding waardoor er ruimte was voor mijn gevoel en emoties. En wow….zo bijzonder om een verbinding te voelen vanuit mijn hart naar mijn yoni, zo veel ruimte en energie te ervaren naar en in een gebied in mijn lichaam waar ik al lange tijd geleden fysiek en energetisch de verbinding mee was verloren. Bedankt lieve Danique!

Antoinet

Sinds enkele jaren weet ik pas hoe veel we als vrouw opslaan in onze yoni. Ik voelde het verlangen naar een yoni release sessie bij Danique.Voelde me zo welkom in haar fijne ruimte. Danique neemt alle tijd voor je en het voelt heel erg veilig en vooral liefdevol. Ik kon me volledig overgeven aan datgene wat mocht gebeuren. Eerst een lichaamsmassage als voorbereiding. Voor mij voelde het als vanzelfsprekend dat ze daarna mijn yoni ging aanraken. Die vanzelfsprekendheid is er voor Danique niet, ze is helemaal in contact met je en vraagt telkens toestemming om mijn Yoni aan te raken. Dat voelt zo fijn dat je letterlijk helemaal gezien wordt. Het was een intense ervaring die mij ontzettend heeft gesteund in mijn verlangen om me helemaal vrij te voelen als vrouw, mij te bevrijden van opgeslagen pijn en overtuigingen. Je bent echt in goede handen bij Danique, ik kan iedere vrouw dit aanraden.

Annelies A.

Ik voelde al lange tijd geen connectie met mijn lijf. Laat staan met mijn yoni en womb.Het was daar zeg maar ‘dood’ en had zelfs gevoelens van afschuw. Door de yoni release bij Danique is daar veel in veranderd. Ik vond het enorm spannend, van weerstand naar ernaar uitkijkend, heb ik naar de sessie toe geleefd. Door de liefdevolle afstemming van Danique voelde ik me veilig, in wat er ontstond. Na een lichaamsmassage in volledige afstemming voelde ik een duidelijke ja voor de yoni release. Ik voelde pijnlijke plekken waar trauma zat, van mezelf maar ook van generaties voor mij. Het was intens en diepgaand. Er kwamen veel gevoelens vrij van pijn, boosheid en verdriet. Mijn grootste uitdaging was om erbij te blijven en niet uit mijn lichaam te gaan. Danique checkte dit constant. Ik kon me eraan overgeven en dit voelde zo bevrijdend. Er is veel geheeld. Na de yoni release voelde ik zachtheid en openheid in mijn yoni. Dat heb ik nog nooit op deze manier gevoeld. Er stroomt weer levensenergie en ben nu afgestemd met mijn yoni en de rest van mijn lichaam. Ik ben zo intens dankbaar voor deze sessie. En gun dit iedere vrouw.

Angela

In de warme en veilige bedding die Danique creëert heb ik een Yoni release van haar mogen ontvangen. De zorgvuldigheid in de liefdevolle handelingen van de massage vooraf aan de Yoni massage maakt dat je je langzaam en warm mag openen. Danique neemt hier ruim de tijd voor. Tijdens de Yoni massage heb ik veel plekken mogen ervaren waar pijn en trauma opgeslagen lagen, heel zorgvuldig maakt zij deze plekken zachter en meer ontspannen. Dank je wel Danique voor deze intieme, intense sessie.

Miriam

©[2018] YanuShewa

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?