Enkele jaren geleden tijdens een innerlijke reis met Grootmoeder Ayahuasca stierf ik en werd ik opnieuw geboren. Tijdens deze reis ontving ik de naam Yanu Shewa. Niet wetende wat deze naam überhaupt betekende. Het enige wat ik wist is dat ik deze naam mocht gaan uitdragen. Langere tijd dacht ik dat ik mijn naam moest veranderen, maar dat was het niet. Deze naam hoorde bij mijn zielenmissie. Ik voelde dat ik mijn bedrijfsnaam mocht veranderen, waarvan ik net mijn website helemaal af had en mijn visitekaartjes had laten drukken. De naam mocht toch écht anders, omdat het niet meer klopte bij hetgeen ik uit te dragen had. Deze naam zou een bepaalde trilling met zich meedragen. Dus alles mocht weer opnieuw. Zo gezegd, zo gedaan….

Vanaf het moment dat ik deze beweging, Flow ben gaan volgen stroomt het enorm. Overvloed in allerlei vormen. Ik bleef nieuwsgierig naar de essentie van deze naam. Ik voelde ook dat het met ‘Essentie’ te maken had, omdat het bij mij zoveel in beweging had gezet. Na wat gestruind te hebben op het internet kwam ik erachter wat YanuShewa betekend. Yanu betekend ‘Gifted’ en Shewa betekend ‘Way’. The Gifted Way, voor mij vertaald het pad van jouw gaves, jouw kracht. Een ieder van ons heeft gaves, kennis en wijsheid, een diep innerlijk voelen als een kompas, een hogere missie vanuit de Ziel.

Vaak zijn we vergeten Wie of Wat we zijn in werkelijkheid waardoor we niet meer ‘weten’ dat we hierover beschikken.

In mijn praktijk werk ik met mensen die een speciale zielenopdracht ervaren, een innerlijk gevoelde roeping, om vanuit hun kracht en bewustzijn een bijdrage te willen leveren aan de huidige transformatie van de aarde als ook aan de daarmee samenhangende transformatieprocessen van hun medemensen. Voorheen voelde ze alsof het nog niet de juiste tijd was. Ze moesten eerst angsten overwinnen, krachtiger worden, dichter bij hun gevoel komen, bij zichzelf om verstilling en verzachting te ervaren.

Het pad bestaat nooit uit een rechte lijn. Het is een bijzonder mooi en uniek pad. Het kent diepe dalen en enorme hoogtes. Het is nooit stil en alles is constant in beweging en verandering. De controle laten varen en met de stroming van het leven mee is een moedige keuze. Het pad is intens en mooi tegelijkertijd en niet in woorden te beschrijven. Je krijgt niet meer op je pad dan dan je aankan. Steeds sterker ben je verbonden met de aarde. Een heldere lijn naar boven, het intuïtieve, het spirituele maar ook stevig een lijn naar beneden diep en stevig geworteld de Aarde in.

Je valt en staat telkens weer op. Mooie ervaringen waardoor je nog meer vanuit je hart gaat leven en terug keert naar de bron. Ervaringen die zo diep gaan en je diep raken. Herinneringen die we onderweg meenemen en omarmen. En alles wat je meemaakt, alle bergen die je hebt beklommen, het brengt je verder op je pad, precies daar naar waar je hoor te Zijn. De weg die je hebt afgelegd, wat was het een ontzettend lange reis geweest om hier te komen. Nooit meer ben je dezelfde persoon als je kiest voor een weg vanuit je Hart. Steeds meer wordt je bewuster, wie je bent en wat jouw missie is. Achter de illusie van de sluier prikken, achter de maskers, diep achter de lagen van jouw ziel kijken en weerspiegelen. Hoe moeilijk het ook is, toch zal je altijd weer de kracht vinden om vooruit te komen en door te zetten.

Weet dat je onderweg bent en dat het niet alleen hoeft te doen, wel Zelf.

Mijn missie is om jou te begeleiden bij het her-vinden van jouw ware essentie en jouw droom te leven. Om je vanuit liefde, kwetsbaarheid en wijsheid te herinneren wie je werkelijk bent. Door een stukje met je mee te mogen lopen op jouw pad, als vrouw, zuster en moeder. Je te mogen spiegelen en (aan)raken. Ik geloof dat we allemaal ‘gifted’ zijn en dat we elkaar nodig hebben om onszelf te herinneren wie of wat we zijn en daarmee onze missie op Aarde.

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s Life.
Don’t be trapped by dogma which is living with the results of other people’s thinking.
Don’t let the noise of others opinions drown out your own inner voice.
And most important, have the Courage to follow your Heart and Intuition.”

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2018] YanuShewa

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?