Het is 6u in de ochtend en ik ben net wakker. Vannacht heb ik een mooie reis mogen maken door de (droom)wereld. Voel de emoties van deze droom nog lichtjes door me heen bewegen. Verdriet en angst zijn beiden aanwezig. Verdriet voor alle keren dat ik mezelf heb afgewezen en angst voor mijn grootsheid.

Ik ben weer in mijn ouderlijk huis. Het is er enorm druk, verschillende mensen zijn aanwezig. Voelt als delen van mezelf, mijn innerlijke familie. Ik kan voelen wat zij voelen en krijg in beeld alles te zien, waar ze naartoe bewegen, enz. Opeens word het me teveel en raak ik in paniek, angst overspoelt me. Op een gegeven moment neemt mijn vader, die ook aanwezig is, de leiding en stuurt mij het huis uit. Hij die in het leven rustig, stil en ingetogen is. Graag voor andermans behoeften zorgt, zijn eigen behoeften ontkent, niet serieus neemt. Altijd maar bezig is te geven en te zorgen voor anderen.

Buiten het huis ervaar ik direct meer ademruimte. Ik loop rondjes over het plein voor ons huis en voel mezelf rustiger worden. Terwijl ik loop kijk ik door het raam van ons huis heen en zie dat mijn vader aan het praten is met mijn innerlijke familie. Ze zitten in een cirkel bij elkaar en mijn vader spreekt ze toe. Langzaam aan beweeg ik me weer richting ons huis en ga ik voor het raam zitten. Mijn vader is aan het delen met ze dat ik alles voel, hoor en zie en dat ze rekening met mij mogen houden. Steeds als een van hen iets zegt en er ontstaat chaos creëert hij weer orde.

Mijn vrouwelijke intuïtie, die altijd ontkent is en té veel was mag er nu volledig zijn.

Vol trots kijk ik naar mijn vader, hoe hij het voor mij opneemt. Diep geraakt hoe hij een veilige bedding creëert voor mij en dat hij me wegstuurde. Dit is niet de plek die ik als vrouw nu in te nemen heb. Hij neemt zijn plek in en Ik mag hiervan getuige zijn. Eindelijk voel ik me gedragen, gezien en gehoord in wie en wat ik ben. Mijn vrouwelijke intuïtie, die altijd ontkent is en té veel was mag er nu volledig zijn. Ineens kan ik zien hoe mijn vader als een koning zijn volk toespreekt, in de troonzaal op zijn troon. Een veilige bedding, orde en focus creëert vanuit zijn daadkracht. Een volwassen man die mij, de vrouw, met zijn kracht beschermt.

Terwijl ik mijn laatste woorden schrijf voel ik dat beiden emoties nog steeds aanwezig zijn. Ik omarm ze in alle zachtheid. Dankbaar voor deze droom, deze heldere inzichten. Het voelt als een integratie die nog tijd en ruimte nodig heeft om in te dalen, belichaamd mag worden. Mijn innerlijke man is gaan staan en geeft daarmee bedding aan mijn innerlijke vrouw. Samensmelting, warmte en bloei. Hij gaat mee naar binnen, zij met hem mee naar buiten. Ze hebben elkaar lief. Een wérkelijk nieuw begin. Het ware huwelijk.

Mooi om te ervaren wat het afgelopen Gaia Traject weekend in mij weer heeft mogen raken en helen.

I am always growing and learning. When one teaches, two learn.

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2018] YanuShewa

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?